tiistai 9. syyskuuta 2014

Mosaiikkia ja Taitovintin Syksy Käsillä
Mosaiikkityöt ovat tällä hetkellä todella suosittuja. Jos haluat kokeilla tai osaat jo tekniikan, mutta haluat uusia ideoita, työtilaa tai materiaaleja niin lähde kursseillemme! Mosaiikkitöitä voit tehdä taitopajoissamme eri toimipisteissä; Kaarakan taitokeskuksessa Seinäjoen Luomanrannassa, Kauhajoen taitokeskuksessa, Taitokeskus Ourassa Alavudella, Vaasan Taitokeskuksessa ja Taitovintillä Isossakyrössä.
Kerinlehdestämme löytyvät aikataulut  http://www.taitoep.net/fileadmin/yhdistys/ep/pdf-failit/linkki.html
Taitokeskuksissamme vietetään avajaisia, joissa voi tutustua muun muassa juuri mosaiikkitöihin. Isonkyrön Taitovintin Syksy Käsillä-avajaispäivä on vuorossa keskiviikkona 10.9. klo 12 - 18. Esillä on syksyn taitopaja- ja neulekoulutuotteet. Tämä päivä on erinomainen tilaisuus hankkia taitokortti ja ilmoittautua mukaan syksyn taitopajoihin. Isossakyrössä kokoontuu myös kaikille avoin neulekahvila noin kerran kuussa Villavintin alakerrassa. 


       Tänä syksynä on Isossakyrössä mahdollisuus tutustua myös lapualaisen taiteilijan Paula Tuularin munankuorimosaiikki-töihin. Taitovintillä avataan 10.9. Tuularin munankuorimosaiikkitaulujen näyttely. Hän on löytänyt omaksensa vanhan japanilaisen tekniikan. Tauluissa on persialaiset aiheet, mystisiä kasvoja ja mielenkiintoisia hahmoja loistavissa väreissä. Mustille laudoille tehdyt kuvat ovat mielenkiintoinen menetelmä tuottaa rikkimenneestä lumoavaa uutta.
Kannattaa ehdottomasti piipahtaa Villavintillä ja Taitovintillä, kun liikut Isossakyrössä!
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti