perjantai 30. toukokuuta 2014

Taito näpeissä -blogi starttaa!

Perjantai 23.5.2014


Tästä alkaa Taito Etelä-Pohjanmaan blogi

Taito näpeissä


Taito Etelä-Pohjanmaan päätoimipaikka sijaitsee Seinäjoella Kaarakan talossa. Tämän lisäksi toimipaikkojamme ovat Alavus, Isokyrö, Kauhajoki, Lapua ja Vaasa. Käsillä tekemisen ilo ja siitä saavutettava hyvä olo ovat tärkeitä arvojamme. Tämän blogin kautta haluamme tuoda näkyviin luovien ihmisten tekemiä tuotoksia kursseillamme, näyttelyissämme ja käsityömyymälöissämme. 







Seinäjoella Taito Rustoopuorissa vieraili 16.5. Kurikasta kotoisin oleva Virkkuri-kirjan kirjoittaja Molla Mills -nainen, jolla todellakin on virkkaamisen taito näpeissään. Rustoopuori täyttyi käsityön harrastajista, jotka saivat kuulla Molla Millsin vinkit virkkaamiseen ja nähdä uuden Virkkuri-kirjan malleja livenä. Lisäksi asiakkaat saivat ostamaansa kirjaan nimikirjoituksen. Kiitos vierailusta kaikille mukana olleille!
 
Molla Millsin vierailu enteilee tulevaa, sillä hän on mukana syksyn Käsityö-messuilla Seinäjoki Areenassa 3.-5.10.2014. Käsityömessuilla on Molla Mills -näyttely ja työpaja. Mutta ennen tätä syksyn kohokohtaa ehdimme tehdä monta muuta kivaa juttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti